Üdülőhelyek, nyaralóhelyek, amikről eddig csak álmodtál.

A világ legszebb üdülőhelyei

A világ legszebb üdülőhelyei

Ayia Napa > Ciprus

2023. április 30. - mandy004

ayia_napa.jpgCiprus legmozgalmasabb nyaraló települése Ayia Napa, ami a sziget keleti részén fekszik. Az ottani legmenőbb strand, a Nissi Beach sokak szerint Ciprus legszebb strandja, ennek következtében az egyik legzsúfoltabb is. Amúgy is Ayia Napa térségében vannak Ciprus legszebb és legtisztább homokos strandjai.

Ayia Napa városközponti szállodái nem ajánlottak csendes, nyugalmas nyaralásra vágyóknak, de kifejezetten valók bulizásra, nyüzsgésre hajtó turistáknak. Viszont a városközponttól keletre is és nyugatra is rengeteg olyan hotel van, ami kifejezetten ajánlhatóak kisgyermekeseknek és időseknek is.

Rengeteg az éjjel-nappal nyitva tartó szupermarket, ami roppant praktikus A vizi sport és szórakozási lehetőségek választéka óriási. A sok középszerű étterem mellett ügyesen lehet találni egész jó minőséget nyújtó vendéglátóhelyeket. A helyi strandok homokfövenyének finomsága, a tengervíz tisztasága ámulatba ejtő. Ayia Napától néhány kilométerre a Cape Greco sziklaformációit mindenképpen érdemes megtekinteni.ayia_napa1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legszebbnyaralas.blog.hu/api/trackback/id/tr2713964412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása