Üdülőhelyek, nyaralóhelyek, amikről eddig csak álmodtál.

A világ legszebb üdülőhelyei

A világ legszebb üdülőhelyei

Mahdia > Tunézia

2023. június 30. - mandy004

mahdia2.jpgA halászváros báját a tenger zafír színe, a fantasztikus strandok és az óváros nyüzsgés adják meg. Nyári estéken fantasztikus látványt nyújt, amikor a szardínia halászok hajóikkal elindulnak és lámpáik fénye százszámra világítja meg a tengert. A kikötőben minden reggel zajlik az élet, a halkereskedők kipakolják a friss halakat és hangosan kínálják portékájukat.

Az amatőr búvárokat számos búvárközpont várja itt. Mahdia körül a tenger gazdag és változatos élővilágú, helyenként rendkívül mély. Az itt búvárkodó “kincsvadászok” gyakorta merülnek a Jacques Cousteau kapitány által felfedezett hajóroncshoz.

Mahdia bővelkedik a látnivalókban. A történelmi nevezetességek, az óvárosi piac bája,a thalassoterápiás központok wellness szolgáltatásai és a különböző sportolási lehetőségek is változatos kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. A város még a golfozók számára is jó választás, hiszen a várostól csupán 40 km-re több 18 lyukú pályát találunk (Palm Links és Flamingo).mahdia1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legszebbnyaralas.blog.hu/api/trackback/id/tr8714119159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása