Üdülőhelyek, nyaralóhelyek, amikről eddig csak álmodtál.

A világ legszebb üdülőhelyei

A világ legszebb üdülőhelyei

Campos > Mallorca

2023. július 20. - mandy004

campos1.jpgMallorca sokkal több, mint csak egy nyaralósziget: a napfény, és a szép strandok mellett megszámlálhatatlan program-, kirándulási, és szórakozási lehetőséget, számos csodás látnivalót, és természeti szépséget tartogat.

Campostól 14 km-re délre, Cala D'Ortól 41 km-re nyugatra található Mallorca egyik legszebb strandja a 6 km hosszú Es Trenc. Nem kiépített, természetes, dűnés, lassan mélyülő, karibi hangulatú strand. A fehér homok és a kék különböző árnyalatiban pompázó tengervíz gyönyörű elegyet alkot. A kék és a fehér mellett a zöld szín is jelen van, a strandot körülvevő fenyőknek köszönhetően. A strand híres szépségéről, ezért a nyári főszezonban különösen zsúfolt is. Családok körében különösen népszerű, azonban ha aki gyerekkel jön, figyeljen rá, hogy a dűnék közötti rész szexuálisan aktív, valamint a strandon naturisták is vannak. Érdemes korán érkezni, így lehet ingyen parkolóhelyet is találni a Ses Covetes oldalon, egyébként a fizetős részen a parkolás 6 EUR egy napra. Tömegközlekedéssel Palmából, az 530-as busszal lehet eljutni, de a nyári szezonban csak 2 busz van reggel, és egy vissza délután.campos2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legszebbnyaralas.blog.hu/api/trackback/id/tr7614162807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása