Üdülőhelyek, nyaralóhelyek, amikről eddig csak álmodtál.

A világ legszebb üdülőhelyei

A világ legszebb üdülőhelyei

Benidorm > Spanyolország

2023. augusztus 10. - mandy004

benidorm.jpgBenidorm egy tengerparti város Spanyolország keleti részén, Valencia autonóm közösségben, a Costa Blanca partján.

Az egykori halászfalu egy égig érő épületekkel teli üdülővárossá alakult át. A város az 1950-es években indult rohamos fejlődésnek. Benidormban van az egyik legtöbb szállás a Földközi-tenger partján.[2] A nyári hónapokban lakosainak száma megközelíti az egymilliót.

A város az idegenforgalom maga. Kitűnő minőségű és tisztaságú tengerparttal, modern épületekkel és széles utcákkal, minden ízlést és igényt kielégítő szállodai létesítményekkel, egész évben kedvező éghajlattal, bármely órában végezhető mindenféle tevékenység és szórakozás lehetőségével, egyformán nyüzsgő éjszakai és nappali élettel.. És mindenekfelett olyan néppel, amelynek az a szokása, hogy minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a látogató otthon érezze magát.benidorm1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legszebbnyaralas.blog.hu/api/trackback/id/tr5114224085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása