Üdülőhelyek, nyaralóhelyek, amikről eddig csak álmodtál.

A világ legszebb üdülőhelyei

A világ legszebb üdülőhelyei

Los Cristianos > Kanári-szigetek

2023. január 18. - mandy004

los_cristioanos.jpgA Los Cristianos egy város, Spanyolországban , amelynek lakossága 21.235 (2017-es adat), és a Kanári-szigetek déli partján fekszik . Arona községben a Chayofita hegy és a Guaza hegy között terül el. A város központja a Los Cristianos-öböl körül található.

A város népszerű turisztikai központ és kompkikötővel is rendelkezik. Ellentétben a nyüzsgő szomszédjával, a Playa de las Américas-tel , ez a város komolya történelmi múlttal rendelkezett, mielőtt az 1970-es és 1980-as évek felpörgött a turizmus. Sok éven keresztül ez a városka csak egy csendes halászfalu volt, és a lakosok alázatos tiszteletének  bizonyítéka őseik iránt, a sok régi épület tipikus kanári építészetében.

Napjainkban azonban a város már rengeteg üdülési élményt kínál, két homokos stranddal, számos bárral és étteremmel és egész évben napfényes klímájával . Számos szálláshelyet, beleértve a szállodákat , önellátó apartmanokat és imagánszállásokat kínál . Gazdag kikapcsolódási lehetőségek adódnak a város forgalmas kikötőjében, beleértve a delfin és a bálnavadászatot , valamint a vadhorgász-kirándulásokat és a parti kirándulásokat.los_cristioanos1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legszebbnyaralas.blog.hu/api/trackback/id/tr2013840722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása