Üdülőhelyek, nyaralóhelyek, amikről eddig csak álmodtál.

A világ legszebb üdülőhelyei

A világ legszebb üdülőhelyei

Adeje > Kanári-szigetek

2023. február 20. - mandy004

adeje.jpgCosta Adeje földrajzilag nézve a két híres turista központ, a Los Cristianos és a Playa de las Americas meghosszabbodása. A sziget délnyugati részén fekvő parti város azonban jellegben, stílusban nagyon is elkülönül a két szomszédjától, amik alapvetően a bulizós, kocsmázós népek kedvencei.

Costa Adejét a két buliközpont ellenpontjának alkották meg. A magasabb költségvetésű nyaralókat célozzák meg, azaz nagyobb hangsúlyt fektetnek a luxusra. Ennke megfelelően magasabbak az árak. Costa Adeje a nevét az Adeje lakótelepülésről kapta, amelynek történelmi magja 300 méter magas dombon helyezkedik el.

Adeje maga is a módosabb emberek ideiglenes vagy állandó lakhelye. Lent a parton csaknem a semmiből építették fel Costa Adeje-t a pénzes nyaralók számára. Az itt nyaralók, ha olyanjuk van, persze könnyen, gyorsan eljuthatnak a közeli bulivilágba, majd visszahúzódhatnak az elegánsabb, nyugalmasabb hotelzónájukba.adeje1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://legszebbnyaralas.blog.hu/api/trackback/id/tr4413868244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása